De ce va este frica nu o sa scapati!

PERICOL DE CONTAMINARE! VA RUGAM SA PURTATI MASCA DE PROTECTIE PE TOATA DURATA VIZITEI ACESTUI BLOG!

Acest site nu este un pamflet! Ne asumam raspunderea in totalitate în ceea ce priveşte conţinutul materialelor prezentate pe site sau pentru conţinutul comentariilor lăsate de utilizatorii acestui site şi considerăm ca am calcat si incalcat in mod flagrant drepturile de autor, drepturile salariale ale magistratilor, dreptul la libera exprimare a dlui. Mircea Badea, dreptul familiei, dreptul civil si procesual civil si nu in cele din urma, dreptul femeilor de aspune NU atunci cand barbatii au chef de frichifriky. Materialele prezentate pe acest site nu sunt primite de la vizitatorii acestui site, ele sunt furate in totalitate cu multa nerusinare. Pentru toate aceste situaţii, autorii acestui site pot fi acuzaţi de foarte multe fapte si de aceea va rugam sa aveti in vedere ca suntem foarte, foarte stresati! Pentru eventuale reclamaţii vă stăm la dispoziţie cu adresa de email calin_tariceanu@gmail.com , da' doar pentru găsirea unei rezolvări amiabile si pentru donatii.

animations

duminică, 13 septembrie 2009

RETETE - ASTAZI FACEM CIORBA DE DEGETE

Ingrediente:
Pentru 4 portii: 250 g degete, 150 g morcovi, 150 g albitura, 100 g telina, 150 g ceapa, 750 g cartofi, 150 g ardei gras, 150 g varza alba, 300 g rosii, 50 g bulion, 100 ml ulei, 5 g sare de larmie, 50 g leustean, 1 legatură de verdeata, 150 g mazare fiarta, 150 g fasole verde fiarta, sare dupa gust, 3 I apă.

Mod de preparare:
Degetele se curata de mizeria de sub unghii, se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu sare. În timpul fierberii se spumeaza si se adauga ceapa curatata, spalata si taiata marunt.

Zarzavaturile se curată, se spala, se taie in forme neregulate si se inabusa in ulei cu adaos de apa. Cind degetele sunt pe jumatate fierte, se adauga zarzavaturile inabusite, varza si cartofii, apoi se continua fierberea.

Spre sfirsitul fierberii se pun mazarea si fasolea verde scurse de zeama, adaugind si rosiile odata cu pasta de tomate diluata cu zeama.

Se mai fierbe cca 15 minute, se potriveste gustul de sare si sare de lamiie care a fost dizolvata in putina zeama de ciorba. Se serveste cu verdeata taiata marunt .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sedinta foto