De ce va este frica nu o sa scapati!

PERICOL DE CONTAMINARE! VA RUGAM SA PURTATI MASCA DE PROTECTIE PE TOATA DURATA VIZITEI ACESTUI BLOG!

Acest site nu este un pamflet! Ne asumam raspunderea in totalitate în ceea ce priveşte conţinutul materialelor prezentate pe site sau pentru conţinutul comentariilor lăsate de utilizatorii acestui site şi considerăm ca am calcat si incalcat in mod flagrant drepturile de autor, drepturile salariale ale magistratilor, dreptul la libera exprimare a dlui. Mircea Badea, dreptul familiei, dreptul civil si procesual civil si nu in cele din urma, dreptul femeilor de aspune NU atunci cand barbatii au chef de frichifriky. Materialele prezentate pe acest site nu sunt primite de la vizitatorii acestui site, ele sunt furate in totalitate cu multa nerusinare. Pentru toate aceste situaţii, autorii acestui site pot fi acuzaţi de foarte multe fapte si de aceea va rugam sa aveti in vedere ca suntem foarte, foarte stresati! Pentru eventuale reclamaţii vă stăm la dispoziţie cu adresa de email calin_tariceanu@gmail.com , da' doar pentru găsirea unei rezolvări amiabile si pentru donatii.

animations

luni, 17 august 2009

RETETE - ASTAZI INGHITIM CARNATI TRANDAFIR (vedeti filmuletzul, ca nu reteta e importanta...:)))


In vederea atragerii a cat mai multor gospodine pe acest site, de astazi m-am hotarat sa infiintez o noua rubrica - RETETE, in care voi incerca sa prezint (sa speram ca zilnic) cate o minune gastronomica romaneasca usor de gatit, dar foarte greu de mancat. Astazi gatim Carnati Trandafir. Ce vom manca, asta e alta poveste...
Pentru fiecare kg de carnati se socotesc urmatoarele cantitati: 250 g carne macra de manzat, 750 carne de porc semigrasa, 22 g sare, 1 g silitra, 1 g piper pisat, 3 g boia dulce, 0,5 g enibahar si 1 g usturoi pisat.
Carnea de manzat se toaca marunt si se framanta pana devine o pasta uniforma. Carnea de porc( curatata de pielite si tendoane) se taie in fasii de 10-15 cm lungime si 1 cm grosime. Se freaca bucatelele de carne cu un amestec de sare si silitra( 28 g sare si 1 g silitra pentru 1 kg carne) si se pun toate intr-un vas de lemn, la loc racoros, pentru 1-2 zile. Dupa aceea se amesteca carnea cu tocatura de manzat( astfel ca tocatura de manzat-numita prad- sa acopere bucatile de carne de porc), se adauga condimentele si se trece totul prin masina de tocat cu sita cat mai mare. Se mai framanta odata tocatura si se introduce in mate subtiri, legate la 15-18 cm.
Peparatul se lasa cateva ore la zvantat, apoi se da la fum rece, doua zile. Dupa cateva zile se poate comsuma fiert. Daca se usuca este un carnat excelent.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sedinta foto