De ce va este frica nu o sa scapati!

PERICOL DE CONTAMINARE! VA RUGAM SA PURTATI MASCA DE PROTECTIE PE TOATA DURATA VIZITEI ACESTUI BLOG!

Acest site nu este un pamflet! Ne asumam raspunderea in totalitate în ceea ce priveşte conţinutul materialelor prezentate pe site sau pentru conţinutul comentariilor lăsate de utilizatorii acestui site şi considerăm ca am calcat si incalcat in mod flagrant drepturile de autor, drepturile salariale ale magistratilor, dreptul la libera exprimare a dlui. Mircea Badea, dreptul familiei, dreptul civil si procesual civil si nu in cele din urma, dreptul femeilor de aspune NU atunci cand barbatii au chef de frichifriky. Materialele prezentate pe acest site nu sunt primite de la vizitatorii acestui site, ele sunt furate in totalitate cu multa nerusinare. Pentru toate aceste situaţii, autorii acestui site pot fi acuzaţi de foarte multe fapte si de aceea va rugam sa aveti in vedere ca suntem foarte, foarte stresati! Pentru eventuale reclamaţii vă stăm la dispoziţie cu adresa de email calin_tariceanu@gmail.com , da' doar pentru găsirea unei rezolvări amiabile si pentru donatii.

animations

vineri, 26 iunie 2009

BUZDUGANE, BUZDUGANE, CUI DAI BANII BAROSANE (stire trista despre un mare fraier)


Chiar nu il credeam atat de tembel pe fraierul asta de Buzdugan. Adica la televizor nu pare chiar atat de prost. Ba chiar si la radio, daca il asculti, ai putea baga mana in foc ca are ceva creier. Dar de'..., daca i s-a urcat vedetismul la cap...
Buzdugan trebuie sa plateasca 90.000 de euro despagubiri trustului francez Lagardere, in urma deciziei Curtii de Arbitraj Economic International de pe langa Camera de Comert si Industrie. Numai ca aceasta suma ametitoare, oricum, nu e decat inceputul. Pentru faptul ca Buzdugan a rupt unilateral, in iunie anul trecut, contractul cu Radio 21 si s-a transferat la trustul lui Voiculescu, cei de la Lagardere sunt decisi sa il distruga. "Este nevoie de un exemplu usturator pe piata media, pentru a taia, pe viitor, cheful unor vedete de a mai trata cu dispret un contract comercial, mai ales unul atat de restrictiv, cum a avut dl. Buzdugan. In Occident, nimeni nu si-ar permite asa ceva, nici macar Oprah Winfrey, cu atat mai putin un realizator care avea doar o valiza de lucruri cand a ajuns la Radio 21 si a fost transformat de noi, cu efort si investitii, in vedeta de prim rang" . Astfel, s-a demonstrat ca acel contract era valabil si ca vedeta trebuie sa le plateasca celor de la Radio 21 despagubiri in valoare de 90.000 de euro, reprezentand orele in care a absentat de la locul de munca. Sentinta este definitiva si obligatorie. Plecarea lui Daniel Buzdugan, alaturi de Mihai Morar, a dus la destabilizarea pietei radio din Romania. Astfel, Radio 21 a pierdut 220.000 de ascultatori la nivel urban, dupa plecarea celor doua vedete la Radio ZU.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sedinta foto